Sleduj nás

Když bude Mayweather chtít, Logan Paul dostane neskutečnou sodu, říká Tyson

Když bude Mayweather chtít, Logan Paul dostane neskutečnou sodu, říká Tyson

Jeden z nejzvláštnějších boxerských soubojů se blíží. Na konci února se v ringu potkají legendární boxer Floyd Mayweather a YouTuber Logan Paul.

Pravděpodobně nás čeká mega exhibice, která bude mít se skutečným boxerským zápasem pramálo společného. Záležet bude na tom, jak moc se do toho Floyd obuje. Co si o tomto souboji myslí Mike Tyson?

„Floyd mu nakope prdel. Pokud Mayweather bude chtít, jeho soupeř dostane neskutečnou sodu. Mohl by to být dobrý zápas. Paul se určitě pokusí vzdorovat. Čekám, že ho Floyd nechá pár úderů trefit, aby to celé vypadalo o něco líp. Vždy, když se sejdou v ringu dva muži, může se stát cokoliv.”


Po sportovní stránce souboj nedává sebemenší smysl, ale kde je poptávka, tam je nabídka. Je jasné, že o podobné zápasy mají lidé zájem. Důkazem může být obrovský výdělek PPV turnaje, kde jsme sledovali Mike Tysona a Roy Jonese, a i souboj Loganovo bratra Jakea.

Dokonce ani Jake svému bratrovi vůbec nevěří. „Můj brácha je v háji. Podobné zápasy jsou pro sport špatné. Není to skutečný bojovník. On má bilanci 0-1-1, já 3-0. Přeji mu samozřejmě štěstí. Nelíbí se mi však, že jde do boje s legendou, která nikdy nešla k zemi.”


Floyd Mayweather si dá box proti hvězdě z internetu

Bitvu mezi Mayweatherem a Paulem bychom měli vidět už 20. února. Pravděpodobně se dočkáme jednoho ze dvou scénářů. Buď se Floyd pokusí YouTubera rychle ukončit, nebo si s ním bude hrát jako kočka s myší a natáhne zápas do pozdějších kol. My jsme zvědaví na výdělek z prodeje PPV, který by mohl být opravdu zajímavý.


Další články