Sleduj nás

George Foreman tipuje výsledek bitvy mezi Anthonym Joshuou a Tysonem Furym

George Foreman tipuje výsledek bitvy mezi Anthonym Joshuou a Tysonem Furym

Legendární bývalý šampion George Foreman se ve svém posledním rozhovoru pro IFL TV rozpovídal o velké sjednocující bitvě v rámci těžké váhy, kterou mezi sebou svedou Anthony Joshua s Tysonem Furym.


Slavný boxerský hrdina, jenž se v době své aktivní kariéry pral s takovými jmény, jako jsou Evander Holyfield, Muhammad Ali či Joe Frazier, by se nebál všechny své peníze vsadit na jednu kartu. A ta nese název Tyson „Gypsy King“ Fury, který je živým ztělesněním nejlepší těžké váhy současnosti.


George Foreman tipuje zápas v boxu



„Budu k vám zcela upřímný. Nevidím vůbec žádný způsob, jakým by Anthony Joshua mohl tento zápas vyhrát,“ pravil Foreman během vysílání. „Abyste Furyho porazili, musíte ze sebe vydat naprosto vše a prostě si nemyslím, že Joshua na to má… Ale! Určitě si půjdu koupit pár lístků, abych viděl, co se doopravdy stane.“


Box, a zejména ten v těžké váze, umí být pořádně nevyzpytatelný. Kolikrát stačí jedna dobrá rána a vaše několikaměsíční snaha se rázem potopí společně s vašimi sny i vaším odhodláním. I proto je pro Furyho s Joshuou o něco snazší, když vědí, že je bude v roce 2021 čekat i okamžitá odveta, jíž se podle svědectví manažera Eddieho Hearna upsali oba Britové již nyní.



Anthony Joshua se těší na další zápas v boxu


Abychom se tohoto souboje dočkali, musí se však Joshua nejprve prodrat přes Puleva a Fury přes Wildera. A právě k Bronzovému Bombarďákovi a jeho „prapodivným“ výmluvám ohledně porážky s Gypsym Kingem má Foreman jednu klíčovou připomínku.


„Pokud prohrajete, a obzvláště pokud se jedná o první prohru ve vaší kariéře, tak si nedokážete jen tak říct: ‚Ok, prohrál jsem.‘ Vy za každou cenu musíte najít příčinu té porážky. I já, když jsem prohrál s Muhammadem Alim, jsem také hledal výmluvy. Říkal jsem, že byla volná lana, že mi někdo vhodil něco do pití atd. Potíž je, že vás všechny tyhle výmluvy jen táhnou k zemi, místo toho, abyste si přiznali vlastní chybu,“ uváděl Foreman, který se tak opřel do Wilderova tvrzení, že měl na sobě jen chvíli před zápasem s Furym příliš těžký kostým. 



Další články