Sleduj nás

Evander Holyfield je oficiálně zpátky! Jméno soupeře vás překvapí

Evander Holyfield je oficiálně zpátky! Jméno soupeře vás překvapí
I když Mike Tyson ve svém instagramovém streamu hlásil, že bude letos v létě bojovat s Holyfieldem, skutečnost je poněkud jiná.

Evander Holyfield je zpět!


„The Real Deal“ se opravdu vrací, ale do ringu nenastoupí s Tysonem, nýbrž s Kevinem McBridem, kterému je momentálně 47 let. Svou kariéru přitom ukončil před deseti lety se skóre 35 výher, 10 porážek a jedné remízy.

„Ano, je to tak, 5. července se vrátím do ringu a nabídnu nové generaci ukázku toho, jak to chodilo ve staré škole,“ oznámil Holyfield, který měl původně v tomto termínu završit trilogii s Tysonem. Vše zjevně uvázlo na špatné komunikaci…

„Asi nemá cenu to už komentovat. S týmem Tysona jsme byli ve spojení. Ukázalo se, že s námi bojovat nechtějí, asi se nás bojí,“ rýpl si „The Real Deal“. Těžko ovšem věřit tomu, že by to byla pravda.


Evander Holyfield si dá další zápas

Holyfield je stále na mém seznamu soupeřů. On i Lennox Lewis, s oběma bych se chtěl ještě letos utkat,“ řekl Iron Mike ve svém pravidelném podcastu. Snažil se tak navnadit, že stále ještě není všem dnům konec a završení trilogie bychom se přeci jen mohli dočkat. I když o něco později, než se očekávalo…

Další články