Sleduj nás

Joshua: Pokud mám být upřímný, ani nadopovaný Miller by mě neporazil

Joshua: Pokud mám být upřímný, ani nadopovaný Miller by mě neporazil

Když už oheň začal hořet, tak proč pod něj nepřihodit ještě nějaká polínka. Celou dobu to byl Jarrell Miller, který si bral do úst Anthonyho Joshuu, avšak pak se karta obrátila. A to chvíli poté, co byly Millerovi v těle nalezeny látky podporující výkonnost, za něž také dostal šestiměsíční stopku.

„Miller je blázen!“ reagoval bez jakéhokoliv rozmýšlení Joshua. „Vybral si holt tuhle cestu. Nyní to zostudilo všechny úspěchy, jaké kdy vybojoval,“ opřel se do svého předchozího soupeře aktuální držitel pásů IBF, IBO a WBA.


„Abych byl ale upřímný, na ten zápas jsem se těšil. Klidně bych bojoval i proti nadopovanému Millerovi. Nemyslím si, že by mě dokázal porazit, i když by se nejednalo o nejlehčí bitvu,“ prokazoval své odhodlání. 

„Chtěl jsem ho za ty všechny jeho řeči v ringu ztrestat. K tomu ovšem bohužel nedojde. Přeju mu tedy hodně štěstí v životě. Snad se s tím svým prohřeškem naučí žít,“ ukázal svou dobrou stránku coby jako člověka, přičemž v samotných myšlenkách se pomalu už začal soustředit na nového soupeře.


A tím novým jménem je Andy Ruiz Jr. Devětadvacetiletý rodák z Kalifornie s mexickými kořeny. Na jeho konto doposud přistálo 32 výher a jen jedna porážka. Tu mu formou bodového rozhodnutí doručil Joseph Parker v roce 2016.

„Pro tento souboj je to velká rána, protože mě čeká soupeř, který má o něco odlišný styl. Myslím si ovšem, že bych to měl zvládnout, pokud se dobře připravím,“ byl si vědom Joshua, na něhož tato ostrá zkouška sil čeká 1. června v newyorské Madison Square Garden.



Další články