Sleduj nás

Šéf Bellatoru vybral Fedoru Emelianenkovi velice zajímavého soupeře

Šéf Bellatoru vybral Fedoru Emelianenkovi velice zajímavého soupeře
Pandemie koronaviru sice všechno zbrzdila, ale nyní to vypadá, že by se Fedor Emelianenko přeci jen měl konečně vrátit, aby završil své „rozlučkové turné“.

Slovem turné je v našem případě myšlena poslední zápasnická jízda. Naposledy se slavný ruský těžkotonážník objevil v bitvě proti Quintonu Jacksonovi, jehož ukončil v polovině prvního kola.

Tento fight se ovšem uskutečnil na konci roku 2019 a od té doby Emelianenko jenom čeká, než k němu doletí další bojový rozkaz.


Fedor Emelianenko a jeho vůbec první soupeř v Bellatoru

Prezident Bellatoru Scott Coker se nechal slyšet, že bude-li si to sám Fedor přát, nechá jej bojovat o titul těžké váhy. A kdyby ne, pokusí se mu aspoň vyhovět při volbě soupeře. Sám „The Last Emperor“ má totiž zájem jen o ta nejvyšší sousta. A nějaká taková se momentálně nabízí.

Fedor Emelianenko vs. Alistair Overeem?


„Pokud budeme počítat s tím, že Fedor chce stále zápasit, tak se mu pokusíme doručit fight s Alistairem Overeemem. To je dle mého velmi lákavá možnost,“ prozradil prezident organizace.


A jen u tohoto jména nezůstalo. „Pak tu ještě máme Juniora Dos Santose, i to je dle mého velice zajímavá volba,“ podotkl Scott Coker, který se pokusí s oběma těžkými váhami, jež naposledy působily v UFC, spojit.


Další články