Sleduj nás

Gábor Boráros je na okraji propasti, bojím se o jeho kariéru i život, neskrývá obavy Novotný

Gábor Boráros je na okraji propasti, bojím se o jeho kariéru i život, neskrývá obavy Novotný
Spolumajitel organizace OKTAGON dostál své pověsti táty československého MMA, když vyjádřil veliké obavy nad kariérou Gábora Borárose. Je přesvědčený, že se slovenský bojovník si zahrává s ohněm, a jestli se sebou nezačne rychle něco dělat, bude to s ním hodně špatné.

Boráros se ukáže v kleci na blížícím se turnaji OKTAGON 21, kde se utká s nebezpečným soupeřem Matúšem Juráčkem. Hvězda slovenského bojovníka vylítla před pár lety prudce nahoru, když se stal šampiónem prvního ročníku OKTAGON Výzvy. V poslední době se mu ale moc nedaří, z posledních 7 zápasů odcházel čtyřikrát poražený.

„Všichni cítíme, že Gábor stojí na okraji propasti. Je to první skutečná a velká hvězda domácí scény, svého času větší než Karlos Vémola nebo kdokoliv jiný. Mám obavy o jeho kariéru a tím pádem i život, protože by to mohlo mít velmi nepříjemný skluz. Bohužel, s tím nedokážu dělat nic víc,“ prohlásil otevřeně Novotný ve svém pořadu MMA Letem Světem.


Novotný opakovaně kritizoval Borárosův přístup k trénování, kterému už nevěnuje tolik času. Gábor je podle sázkových kanceláří lehkým favoritem a kurzy jsou v době psaní článku dost vyrovnané. Nechme se proto překvapit, jak bitva dopadne. Už 31. ledna budeme moudřejší.

A jak to vidíte vy? Vyslyší Gábor prosby taťky Novotného?

Další články