Sleduj nás

Co má Samuel Krištofič s rukou? Známe odpověď!

Co má Samuel Krištofič s rukou? Známe odpověď!

I když Pirát předvedl na galavačeru OKTAGON 19 v souboji se Strzelczykem dominantní výkon, ne vše šlo tak, jak by si představoval.

Samuel sice věděl už před zápasem, že má zraněnou ruku, ale netušil, v jakém momentálním stavu je. V bitce s Polákem se zranění následně naplno projevilo. Nebýt této komplikace, mohl se už na turnaji OKTAGON 20 utkat o titul s Karlosem Vémolou. Jak na tom ruka je? A kdy bychom ho mohli vidět zpět v OKTAGONu?

“Ruka naštěstí není zlomená. Měl jsem s ní v poslední době problémy. Mám sice jen pohmožděné měkké tkáně, ale cítím teď i podání ruky. Za dva týdny začnu ruku postupně zatěžovat grapplingem a boxem. Už týden před zápasem jsem cítil bolest, když jsem při sparingu trefil hák. Nemohl jsem pořádně trénovat. Ruku jsem musel šetřit. Když jsem pak chtěl Strzlezcyka v zápase dorazit na zemi, tak jsem cítil, že ruka není v pořádku. Musel jsem si tedy přejít do krucifixu a dokončit to lokty,” vysvětlil Samuel Krištofič pro server Šport.sk.


Samuel Krištofič má problémy s rukou a na Oktagonu 20 nenastoupí

I když ruka není zlomená, úplně v pořádku také není, a tak je vysoce nepravděpodobné, že by se Pirát dal do kupy a účastnil se už turnaje OKTAGON 20, který se koná za necelé tři týdny.


Jeho návrat proto očekávejme spíše v únoru nebo březnu. To by se měl v Ostravě konat další turnaj, na kterém by měl znovu obhajovat titul David Kozma. Ten však zatím nemá jasného vyzyvatele. Původně měl obhajovat s vítězem souboje Bryczek vs Krištofič, ale na ten nedošlo.

Vedení organizace tak bude muset vymyslet nový scénář, jehož součástí by mohl být právě i Pirát. O titulovou šanci se pravděpodobně přihlásí i Primera nebo Bryczek.


Další články