Sleduj nás

Bude Maďarsko hostit akci Oktagon MMA? Sledujte tento turnaj z pohodlí domova

Bude Maďarsko hostit akci Oktagon MMA? Sledujte tento turnaj z pohodlí domova

Organizace OKTAGON se snaží i v době krize dopřát fanouškům pořádnou porci oblíbené zábavy, ale vzhledem k vládním restrikcím, které zasáhly všechno sportovní dění, se další turnaj bude muset uskutečnit mimo Českou republiku.

Akce, která je naplánovaná již na 21. listopadu, proběhne s největší pravděpodobností v Budapešti. O záměru expandovat do maďarské metropole informoval majitel organizace Ondřej Novotný ve svém pořadu Letem Světem. “Pokud by turnaje nešly pořádat v Čechách ani na Slovensku, tak je tu Maďarsko. Dnes jsme to byli obhlédnout v Maďarsku, kde to v tuto chvíli funguje jinak. Mohu říct, že nejvíce ze všeho to vypadá, že se turnaj 21.listopadu dost pravděpodobně uskuteční v Budapešti.“

Obsazení OKTAGONu 18 zatím vypadá velmi působivě. Hlavní zápas obstarají Pukač s Wittnerem a čeká nás i finále OKTAGON Výzvy. Kartu doplní Lucie Szabová a Lucie Pudilová. Premiéru v OKTAGONu si také prožije jedna z největších hvězd československého MMA. Ivan Buchinger je šampion Cage Warriors a M-1. Nastoupí v lehké váze a bude chtít potvrdit ty nejvyšší ambice.


A kde turnaje Oktagonu sledovat? Tuzemští diváci se mohou spolehnout na PPV přenos a zároveň musí doufat, že se nebudou opakovat problémy z předchozích turnajů. Především ten poslední provázely výpadky a problémy se zakoupením.

Pokud však chcete mít jistotu, s největší pravděpodobností opět poběží turnaj OKTAGONu u sázkové kanceláře. Stačí se registrovat a ověřit účet. Po registraci můžete sledovat samozřejmě i jiné populární sporty (hokej, fotbal).


 SLEDOVAT Z ČESKÉ REPUBLIKY
 

 SLEDOVAT ZE SLOVENSKÉ REPUBLIKY


Další články