Sleduj nás

Video: Jake Paul si dal sparing s parťákem Natea Diaze. Netrvalo dlouho a odklepal

Video: Jake Paul si dal sparing s parťákem Natea Diaze. Netrvalo dlouho a odklepal
Jake Paul sice patří k lidem, kteří mají velmi prořízlou pusu, ale bojové zkušenosti mu zatím chybí.

I když je třeba podotknout, že MMA zatím není hlavním oborem americké internetové hvězdy, tak se tréninkům smíšených bojových umění občas věnuje. Vše dokonce vyústilo tréninkovým zápasem, ve kterém se ihned ukázalo, že jí jisté základy dost chybí.




K vyobrazené bitvě došlo ještě dlouho předtím, než se Jake rozhodl, že raději zkusí své štěstí v boxu. Přeci jenom by pro něho přesun na profesionální MMA úroveň znamenal větší potíže.

Jake Paul vs. Ben Askren, box


S mladým americkým YouTuberem se tak setkáme v akci už 17. dubna, když se během boxerského utkání střetne s Benem Askrenem. K divákům tuto podívanou doručí platforma Triller, která prodává PPV v ceně okolo 50 dolarů.

Bitva Jake Paul vs. Ben Askren se bude řídit podle pravidel boxu. Youtuber Jake Paul vyzval bývalého profesionálního zápasníka MMA Bena Askrena. Zápas bude hostit stadion Mercedes-Benz v Atlantě ve státě Georgia.


Sázkové kanceláře dokonce už vypsaly kurzy. Na vítězství obou borců máme nyní stejných 1.85. Askren je sice zkušenější, ale celý život se věnoval MMA. Paul zaměřil od začátku na box, v čemž bude mít jistou výhodu.


Další zápasy na kartě a výsledky


Jake Paul vs. Ben Askren
Regis Prograis vs. Ivan Redkac
Steve Cunningham vs. Frank Mir
Joe Fournier vs. Andres Felipe Robledo Lodono
Junior Younan vs. Jeyson Minda
Lorenzo Simpson vs. Francisco Torres
Quinton Randall vs. William Jackson




[joli-faq-seo id='45474']

Další články