Sleduj nás

Weili Zhang tipuje výsledek své titulové obhajoby s Rose Namajunas

Weili Zhang tipuje výsledek své titulové obhajoby s Rose Namajunas
24. duben je velkým dnem, kdy bude svůj pás obhajovat nejen Kamaru Usman, ale i čínská šampionka z prostředí dámské muší váhy Weili Zhang.

Ta je v rámci své MMA profese prakticky neúprosná, ovšem nyní bude čelit soupeřce, která má za sebou velký zástup fanoušků. Ty si získala jak díky svému půvabu, tak především i díky svým výkonům, jež jí kdysi zajistily mistrovský pás, o nějž nyní bude znova usilovat.

„Rose je skutečně velká zápasnice. Chovám k ní veškerý možný respekt,“ nechala se slyšet Zhang, která už předem tuší, že ji nebude čekat žádná lehká zkouška. Namajunas je osoba, která vše v tomto sportu zvládla tvrdou dřinou, bude mi ctí se s ní utkat.“


Ze zmíněného projevu se dá poznat, že čínská šampionka o své protivnici mluví s úctou. Jakmile se však zavřou dveře klece, emoce budou muset jít stranou.

Rose Namajunas chce v UFC další titul


„Není důvod zde někoho nenávidět,“ říká Weili. „I když je Rose moje soupeřka, může se klidně stát mou přítelkyní. Jen v boji to bude na těch 25 minut jiné. Obě dvě si půjdeme pro výhru, ovšem já věřím, že dokážu být o něco tvrdší a komplexnější, proto svůj pás obhájím,“ doplnila svérázná bojovnice, jež nechtěla predikovat, jakým způsobem ta výhra přijde. Pouze se bude snažit mít nad svou soupeřkou ve všech aspektech MMA navrch.

Další články