Sleduj nás

Thompson: Omlouvám se všem, ale to já měl bojovat o titul velterové váhy

Thompson: Omlouvám se všem, ale to já měl bojovat o titul velterové váhy

Že se o titul nyní znovu popere Jorge Masvidal, s tím až tak úplně nesouhlasí Stephen „Wonderboy“ Thompson.

Nyní již prakticky veterán z řad velterové váhy je toho názoru, že když šampion Kamaru Usman svým způsobem vymlátil celou špičku divize, měl by zápasit už jenom s tím, komu ještě nečelil. UFC však místo toho vsadilo na souboj, který vygeneruje nejvyšší zisk, a proto opět ukázalo na Masvidala.

„Se vší úctou k ostatním zápasníkům v divizi, myslím si, že zrovna já jsem měl jít s Usmanem o titul. Jsem jediný člověk, kterého tu ještě neporazil, zato s ostatními se už aspoň jednou utkal. Jorgeho navíc porazil celkem s přehledem,“ uvedl Thomspon, jemuž tato odveta nedává příliš velký smysl.


„Vím, že tu je celá řada zápasníků, co mají podobné ambice jako já – viz Edwards nebo Colby – ale sakra, vždyť já jsem jediný, komu Usman ještě nečelil. Ten zápas si zasloužím. Vím, že mám potřebné dovednosti k tomu, abych šampionovi zatopil. Má obrana proti strhům je dost dobrá,“ domnívá se Thompson.

Stephen Thompson si myslí, že měl bojovat o titul v UFC


A tak nakonec nezbývá než čekat, jak to UFC s velterovou váhou domyslí po souboji Usmana s Masvidalem. Je ovšem dost pravděpodobné, že ostatní borci v divizi si svou šanci budou muset zasloužit tak, že se utkají mezi sebou, aby byl stanoven nový vyzyvatel.


Další články