Sleduj nás

Ngannou: Já jsem největší výzva Jonesovy kariéry. Má zpráva k němu? Připrav se na dobrou noc!

Ngannou: Já jsem největší výzva Jonesovy kariéry. Má zpráva k němu? Připrav se na dobrou noc!
Francis Ngannou se očividně snaží Jonese pořádně vyhecovat.

Kdybychom se drželi původního scénáře, který veřejnosti představil šéf UFC Dana White, měl by nyní kamerunský Predátor svůj nově získaný pás z těžké váhy obhajovat proti Jonu Jonesovi. Potíž je ale v tom, že se bývalý šampion polotěžké váhy do akce nehodlá vracet dříve, než budou jeho služby finančně doceněny.

Tato prekérní situace nenabírá konce, přesto se Ngannou pokouší přiložit pár polínek do ohně, jak Jonese rozhýbat a vytáhnout ho z poklidného prostředí od domácího krbu. A to třeba tímto ostrým vzkazem.


Jon Jones si je jistý, že ho Francis Ngannou nemůže zastavit

Francis Ngannou posílá tvrdý vzkaz


„Hej, Jone, začni se pořádně připravovat, a hlavně nic nepodceň, protože já jsem tou největší výzvou v celém tvém životě. Nebudu si s tebou hrát tak, jak to dělali tví předchozí soupeři, já ti dám ochutnat svou sílu a zároveň sílu těžké váhy. Připrav se na dobrou noc!“ oznámil Predátor, jenž všechny své protivníky kosí na KO.

Zdali tato zpráva s „Bonesem“ pohne, to se nedá říct. Ty největší trumfy drží v rukou UFC, které musí přitlačit na pilu, co se výplaty týče. Teprve pak se bude historicky nejúspěšnější MMA zápasník schopný vrátit na scénu.


Další články