Sleduj nás

Masvidal pro mě není soupeř, tvrdí Usman, který se už vidí v další obhajobě. Proti komu?

Masvidal pro mě není soupeř, tvrdí Usman, který se už vidí v další obhajobě. Proti komu?
Šampion Kamaru Usman už dobře tuší, komu by mohl čelit ihned poté, co se vypořádá s Jorgem Masvidalem.

Není žádným tajemstvím, že se „Nigerijská noční můra“ snaží přepisovat rekordy. Už jen v rámci velterové váhy UFC drží třináct výher v řadě a co nevidět by měl přidat čtrnáctou. A to i díky tomu, že mu organizace skutečně přihrála pro něj velmi hratelného protivníka.

„Jorge pro mě není soupeř. Dal jsem ho i v den, kdy jsem nebyl ve formě. Teď na něj budu mnohem lépe připraven,“ tvrdí sebevědomý šampion, jenž hodlá tuto bitvu rychle sfouknout. „Počítám s tím, že teď přijde ukončení. Chci totiž napravit svůj předchozí nemastný výkon,“ podotýkal Kamaru, který se tak omlouval za to, že Masvidala v prvním boji pouze kontroloval na zemi nebo u pletiva. Pro diváky to vůbec nebyla atraktivní podívaná.


Doposud nemá cenu předbíhat, ale už teď Usman tuší, komu by mohl čelit ve své další obhajobě. „Až se vypořádám s Jorgem, tak se obávám, že budu muset čelit dalšímu svému blízkému příteli,“ řekl pohotově nigerijský mistr z divize velterové váhy, který tak ukazoval na muže, jenž nedávno přemohl Tyrona Woodleyho. „Ano, myslím si, že to bude Vicente Luque,“ doplnil v reakci na BT Sport Usman.

A co bude s Colbym Covingtonem? „Ten člověk přišel o svou titulovou příležitost v momentě, co odmítl zápas s Leonem Edwardsem. Dokud si svou šanci opět nevybojuje, nemá cenu ho řešit,“ uzavřel dominantní třiatřicetiletý šampion.

Další články