Sleduj nás

Islam Makhachev si po vítězném návratu ukázal na další velké jméno

Islam Makhachev si po vítězném návratu ukázal na další velké jméno

Islam Makhachev hodlá pokračovat v odkazu Khabiba Nurmagomedova a už do příštího zápasu chce soupeře, který ho výrazně přiblíží k titulu.

Ruský bijec z hmotnostní kategorie do sedmdesáti kilogramů se na UFC 259 vrátil do akce po více než patnáctiměsíční pauze, kterou zapříčinily jak zdravotní komplikace, tak i virus koronaviru.

Jeho návrat se nesl pod vlivem emocí, ale i tak nám ukázal své kvality, když svého soupeře Drewa Dobera přemohl ve třetím kole na arm triangle.


Islam Makhachev opět zvítězil na UFC 259

Islam Makhachev se vrátil po nemoci

„Cítím se dobře. Po více než roce jsem opět bojoval, nebylo to snadné, ale vyhrál jsem,“ řekl Makhachev během vítězného pozápasového proslovu.


Nově si je také vědom toho, že na něj doléhá tlak, aby se stal šampionem. „Khabib to říká, můj trenér to říká, fanoušci i přátelé mi o tom říkají. Chci se jím stát, ale musím na sobě ještě více makat,“ zůstával nohami na zemi.

A když už se tak pěkně rozjel, nerad by zastavoval. Ihned do dalšího utkání by si v nějaké dohledné době přál změřit síly s bývalým dočasným šampionem divize lehké váhy, který se ještě nedávno nesl na vlně dvanácti výher.

„Myslím si, že mám nejlepší wrestling v divizi. Mohu tu přemoct každého. Hned příště bych chtěl Tonyho Fergusona, abych ho konečně umlčel. Khabib s ním chtěl bojovat, já s ním chtěl bojovat, ale on se neustále cukal a mlel blbosti. Konečně nastal čas, aby vystoupil ze stínu,“ doplnil Makhachev.



Další články