Sleduj nás

Chci být lepší než Khabib! hlásí Orlův bratranec. Momentálně má políčeno na titul v Bellatoru

Chci být lepší než Khabib! hlásí Orlův bratranec. Momentálně má políčeno na titul v Bellatoru
Khabib sice pověsil rukavice na hřebík, ale jméno Nurmagomedov z bojových sportů jen tak nezmizí.

Jen v UFC nám působí perspektivní Umar Nurmagomedov a v konkurenčním Bellatoru nyní hodlá zazářit i Usman Nurmagomedov. Na jejich jménech si sice můžeme vylámat zuby, ale jejich výkony nás ovšem ohromí.

Podobně jako Khabib, tak i jeho bratranci disponují špičkově propracovanou zemí, nikdy ještě neprohráli a mají ambice stát se nejlepšími. A pro milovníky boje v postoji se vyplatí připomenout, že jak jde doba kupředu, tak i jejich boxerské základy jsou na vyšší úrovni, než byly ty Orlovy v době jeho začátků v UFC.


Usman Nurmagomedov míří do boje v Bellatoru

„Je to pro mě velmi motivační, když bojujete pod tak významným příjmením, jako je Nurmagomedov,“ řekl pro BBC Sport Usman, současný přírůstek lehké váhy Bellatoru MMA, kde má políčeno na titul šampiona.


„Co je pro mě důležité, je to, abych postupoval v Khabibových šlépějích. Nechci být tak úspěšný jako on, já chci být dokonce lepší,“ nebál se odhalit.

Pomocnou ruku k tomu má více než dobrou. „S Khabibem jsem trávil celý přípravný kemp, vše se od něj učím. Kdykoliv něco potřebuji, je tu pro mě. A osobně mohu říct, že pokud se připravujete s Khabibem, pak je jakýkoliv další zápas pro vás hračka,“ doplnil s šibalským úsměvem.

Další články