Sleduj nás

Blachowicz je nula, můj rekord nikdy nedožene, soptí Jon Jones

Blachowicz je nula, můj rekord nikdy nedožene, soptí Jon Jones
Jon Jones musel jasně všem připomenout, kdo je jediným neomylným králem polotěžké váhy. A s něčím takovým se „poblázněný“ Polák nemůže rovnat.

Jan Blachowicz sice převzal žezlo po Jonu Jonesovi, ovšem nestalo se to tak, že by jej porazil. Starý král se vzdal svého trůnu poté, co se nemohl domluvit s UFC na výši platu.

Od té doby všichni jenom marně čekáme, zdali se „Bones“ rozhodne vrátit zpátky. On sám by chtěl, ale jak už říká, dokud jeho služby nebudou oceněny, nehne pro organizaci ani prstem. Dokonce by byl raději, kdyby ho UFC uvolnilo ze smlouvy, aby mohl nastupovat jinde.


Někteří lidé tvrdí, že tyto intriky Jones hraje kvůli tomu, že se bojí duelu s Predátorem Ngannouem či dokonce se samotným Blachowiczem. A jeho poslední zápasnická forma tomu nejde zrovna naproti. Na tuto kritiku se ovšem Jon rozhodl reagovat.

Jon Jones si myslí, že je v UFC nejlepší


„Hej, Jane, než aby sis otevíral hubu, zkus raději vybudovat stejně velký odkaz, jako jsem vybudoval já. Jen se pokus o deset obhajob a potom o sobě mluv jako o nějakém skvělém fighterovi, kterého se bojím,“ vzkazoval Jones směrem do Polska.

„Prozatím jsi nedokázal nic. Jsi jenom nula. Jsem ochotný přijímat sázky, zdali se někomu podaří dohnat můj rekord v polotěžké váze. Nejdřív konejte a pak mluvte o tom, že se někoho bojím,“ soptil na svých sociálních sítích mnohými přezdívaný nejlepší MMA zápasník planety.

Další články