Sleduj nás

Ben Askren: Jake Paul a Masvidal toho mají hodně společného. Oba mají mozek 12letého dítěte

Ben Askren: Jake Paul a Masvidal toho mají hodně společného. Oba mají mozek 12letého dítěte
Ben Askren začíná bruslit po velmi tenkém ledě.

Poslední měsíce jsme o něm skoro neslyšeli, ovšem pak se znenadání objevila šance, jak si vydělat balík, a tak se muž s přezdívkou „Funky“ zapojil do boxerského utkání proti známému americkému YouTuberovi Jakeau Paulovi.

Není asi žádným překvapením, že Paula na tento zápas připravuje Jorge Masvidal, jenž sám Askrena přemohl, a to v rekordně rychlém čase. A jelikož je tato spolupráce velmi důvěrná, oba borci, tedy jak Jake, tak i Jorge, si dělají z Bena a jeho slabých boxerských dovedností srandu.


„To, že jsou Jake a Jorge přátelé, mi opravdu dává dokonalý smysl. Oba mají mozek dvanáctiletého dítěte, a pokud řeknete něco, co se jim nelíbí, tak začnou dupat a křičet. Někdy se s vámi dokonce chtějí i prát,“ smál se Funky.

Po boxerském debutu údajně nevylučuje ani návrat k MMA. „Rád bych si dal s Masvidalem odvetu. To koleno, které trefil, bylo nesmírně šťastné. Zápas se ani nerozeběhl. Nebýt mě, tak se nikdy nestal tak slavný,“ poukazoval Askren.


A jak se nechal Ben slyšet, dokonce je připravený své poslední zaváhání proti „Největšímu grázlovi planety“ napravit. Však se jedná o bývalého šampiona velterové váhy Belaltoru či ONE Championship, od něhož se toho v UFC hodně očekávalo. Bohužel neměl i kvůli zranění příležitost to dokázat.


Další články