Sleduj nás

White: Nemám jinou možnost, Holloway bude muset bojovat znova o titul

White: Nemám jinou možnost, Holloway bude muset bojovat znova o titul

Dana White byl výkonem Maxe Hollowaye natolik unesen, že mu přislíbil další titulovou bitvu.

Momentálně nás v rámci pérové váhy čeká souboj mezi šampionem Alexanderem Volkanovskim a vyzyvatelem Brianem Ortegou. Ať už z tohoto měření sil vyjde lépe jeden nebo druhý, vítěz se téměř jistě utká s Hollowayem.

„Myslím si, že si Max zasloužil další titulovou šanci. Vlastně ani nemáme na výběr,“ uvedl Dana White na tiskové konferenci, kde vyjadřoval své nadšení plynoucí z výkonu, jenž havajský borec předvedl proti nebezpečnému ranaři Calvinovi Kattarovi.


„Max bojoval proti jednomu z nejdrsnějších chlápků, jaké tu máme. Spousta lidí si myslela, že ho porazí, jenže Holloway si s ním poradil v naprostém stylu. Dozajista si zaslouží trilogii s Volkanovskim,“ přemítal White s tím, že pokud současný šampion úspěšně svůj pás obhájí, potká v další bitvě starého známého.

Max Holloway půjde o titul v UFC


Duelu mezi Volkanovskim a Ortegou se dočkáme letos v březnu na UFC 260. Australský držitel pásu se mezitím Hollowayovi nebál předem připomenout, že jej už dvakrát porazil a ani potřetí by ho nečekal jiný osud. Inu uvidíme, jak to celé nakonec dopadne.


Další články