Sleduj nás

Vytvořte pás jenom pro mě, žádá McGregor UFC. Poručil si vzhled i barvy

Vytvořte pás jenom pro mě, žádá McGregor UFC. Poručil si vzhled i barvy
Conor McGregor by si za své úsilí, které za ty roky do MMA i UFC věnoval, rád vysloužil speciální materiální odměnu.

Podobně, jako Jorge Masvidal vyhrál symbolický pás BMF (The Baddest Mother*ucker), tak i Notorious začal jevit choutky obdržet něco speciálního, čímž by na sebe ještě více upozornil.

I v Conorově případě by šlo spíše o symbolický předmět, jenž by disponoval jen osobní hodnotou, která by měla ukojit představy nejslavnějšího MMA zápasníka planety. A že si poručil opravdu extravagantní věc.


Conor McGregor při souboji v UFC

Conor McGregor chce vlastní pás v UFC


„Cítím, že je na čase se posunout. Žádám vedení UFC, aby vytvořilo speciální ‚McGregor pás‘. Líbil by se mi v růžovo zlaté barvě. Pěkně vzácný si myslím,“ uveřejnil Conor své představy.

A následně je ještě trochu vylepšil. „Špatná by ovšem nebyla ani žluto zlatá se smaragdy. Jsem otevřený vašim návrhům,“ poukazoval na svůj osobitý styl.


Je těžké si představit, že by Dana White skutečně vyšel Conorovi i v tomto případě vstříc, ačkoliv divit bychom se asi už ničemu nemohli. Podstatné pro irského bouřliváka nyní bude, aby se dobře připravil na trilogii s Dustinem Poirierem. Případná prohra by ho totiž definitivně mohla srazit na kolena.

Další články