Sleduj nás

Vypadáš jako ho*no! vzkázal Khabib poněkud překvapivě Fergusonovi

Vypadáš jako ho*no! vzkázal Khabib poněkud překvapivě Fergusonovi
Že by i Khabib ulítával na aprílové žertíky? Anebo mu někdo hacknul twitterový účet? Jak jinak si totiž můžeme vysvětlit příspěvek, který napsal na adresu svého oblíbeného amerického soka.

I když si už Khabib užívá důchodového pohodlí, El Cucuy mu pravidelně vždy jednou týdně píše vzkaz. V něm ruského Orla nazývá tlustou hlavou, která sklápí své uši a schovává se před bojem s ním.

Nurmagomedov si na nadávky nikdy příliš nepotrpěl, avšak nyní se i v něm očividně něco zlomilo. Když mu Ferguson naposledy napsal „Pokračuj v utíkání“, dočkal se nečekané odpovědi.


„Tony, brzo tě čeká fight. Tvůj soupeř je velmi silný a v lehké váze hodně podceňovaný, soustřeď se raději na něj,“ zněla první část reakce od Khabiba.

„Přeju tobě i tvé rodině jenom vše nejlepší, ačkoliv ty sám vypadáš jako hovno,“ přitopil v druhé části pod kotlem.


Jednalo se o slova, která Orel nemá ve zvyku používat. Určitě tedy nelze vyloučit, že to buďto nepsal on, anebo si chtěl na Apríla zlepšit náladu. Možná nám čas napoví více.

Faktem nicméně zatím zůstává, že Tony má na kontě dvě prohry v řadě a 15. května jej bude čekat veledůležitý fight, který může rozhodnout o dalším osudu jeho kariéry. Pokud prohraje, cesta na vrchol se mu zjevně již definitivně uzavře.

Khabib si utahuje z Tonyho Fergusona


Další články