Sleduj nás

Volkov dal UFC jasný signál: Chci zápas s jedním z těchto dvou soupeřů!

Volkov dal UFC jasný signál: Chci zápas s jedním z těchto dvou soupeřů!
Také Alexander Volkov by si rád sáhnul na titul šampiona těžké váhy. Zavést by ho k němu mohla cesta skrze jednoho z těchto dvou soupeřů.

Dvoumetrový bojovník z těžké váhy má na kontě aktuálně dvě výhry v řadě a co nevidět by rád přidal i třetí. A protože se nachází na pátém místě žebříčku, domnívá se, že může rovnou usilovat o titulové šanci.

Alexander Volkov v oktagonu UFC Alexander Volkov před zápasem v UFC.

Alexander Volkov má v UFC jasné plány


„Nevím, jak to UFC vidí s duelem Francise Ngannoua proti Jonu Jonesovi, ale kdyby náhodou Jones nemohl, rád bych zaskočil. To je ten důvod, proč jsem tady, chci vyhrát pás šampiona,“ řekl Volkov, který tak poukazoval na ten fakt, že prakticky ani Jon stále neví, co s ním bude. Doposud vyčkává na nabídku, která by byla natolik lákavá, aby ho přiměla vrátit se k boji.


„Kdybych ovšem nemohl bojovat s Ngannouem, tak bych se rád utkal se Stipem (Miocicem). To ale pouze za předpokladu, že se Stipe nerozhodne ukončit kariéru,“ podotýkal Volkov.

Plány UFC jsou prozatím jasné. Nově by o titul měl bojovat Jones, kterého nejprve ale musí oslovit nějaká dobrá finanční nabídka. Kamerunský šampion navíc odhalil, že je připravený dát Miocicovi okamžitou odvetu, což Volkova nestaví do zrovna příjemné situace. Pak by si musel vyšlapat cestičku například přes takového Derricka Lewise, s nímž už jednou prohrál.


Další články