Sleduj nás

Vím, že nám UFC předhodí zápas s Conorem, říká Khabibův trenér

Vím, že nám UFC předhodí zápas s Conorem, říká Khabibův trenér

Javier Mendez, trenér věhlasného ruského Orla, poodhalil, co nás čeká, pokud jeho svěřenec úspěšné obhájí titul lehké váhy nad Tonym Fergusonem.

„Scénář bude následující: Pokud se Khabib dostane přes Tonyho, ihned za námi přijde Dana White a nabídne nám zápas s McGregorem,“ nechal se slyšet Mendez, jenž ani na moment nepochyboval, že by to mohlo být jinak. „Pevně tomu věřím, protože si tu odvetu UFC strašně přeje. A jak si něco UFC přeje, pak se to bude snažit zařídit,“ vysvětloval.  

Nurmagomedov je sice šampion, ale to ještě neznamená, že musí duel přijmout. „Khabib bude mít dvě možnosti. Buďto tu smlouvu na zápas podepíše, nebo ji nepodepíše. Netuším, jak se k tomu postaví, ale vím, že má teď v hlavě jen Tonyho Fergusona,“ dodával proslulý kouč z American Kickboxing Academy.


Zaměříme-li se ovšem na Khabibovy poslední proslovy, můžeme si být téměř na celých sto procent jisti, že nabídku k souboji s McGregorem odmítne. Z jeho výpovědí nejčastěji plyne, že nedá odvetu někomu, kdo si ji jednak nezaslouží a jednak ani nezápasí v jeho váze. Tímto chce Conora donutit, aby přijal zápasy s dalšími vrcholnými bojovníky z lehké váhy.


Jiný názor k dané situaci má šéf UFC Dana White, který již delší dobu hlásí, že si Conor McGregor plně zaslouží bojovat o titul. Jako jedinou podmínku mu zvolil výhru nad uznávaným veteránem Donaldem „Cowboyem“ Cerronem a tuto zkoušku zvládl irský Notorious na jedničku.

A jaký je názor Khabibova manažera Aliho Abdelazize? To se raději ani neptejte…

Odveta se s*áčem McGregorem? Ne v kleci, už jedině na ulici! pronesl Abdelaziz



Další články