Sleduj nás

Už jsem unavený z toho, jak mě lidé odepisují, říká Woodley

Už jsem unavený z toho, jak mě lidé odepisují, říká Woodley
Tyron Woodley je připravený zlomit zápasové prokletí a konečně v sobě probudit pověstnou bestii.

Kdysi sice vládl velterové váze a v pravé ruce měl jeden z nejlepších dynamitů, později se však i na něm podepsal pokročilý bojový věk a jeho schopnosti začaly slábnout. Nejprve přišla porážka s Kamaru Usmanem, poté s Gilbertem Burnsem a nakonec i s Colbym Covingtonem. Nutné také dodat, že v ani jednom utkání Tyron nevyhrál ani jedno kolo.

Dle mnohých již oheň kdysi slavného šampiona definitivně vyhasl, on si ovšem toto zklamání nehodlá připustit. Na řadu přijde další zkouška, a tedy i další příležitost, jak se aspoň částečně vysápat na samotný vrchol.


Tyron Woodley říká, že mu to v UFC nejde

Tyron Woodley překvapuje veřejnost


„Už jsem unavený z toho, jak mě lidé odepisují. Nebavilo mě ani sledovat sebe samotného, jak jsem k těm posledním zápasům přistupoval. Potřeboval jsem jen změnit svůj přístup k těmto soubojům,“ uvedl Woodley, u něhož bylo jasně vidět, že mu odešla motivace. Mnohé jeho výkony působily až odevzdaně.

„Nikdy jsem žádnou přípravu nepodcenil. Na každý svůj duel jsem se pečlivě připravoval. Nic z toho, co mí soupeři předvedli, mě nepřekvapilo. Vše jsem očekával. Problém byl jen v mé hlavě,“ vysvětloval bývalý šampion velterové váhy, který údajně moc dobře tušil, s čím na něj jeho protivníci vyrukují. Pouze jim nemohl čelit mentálně, což plánuje do příště změnit.

Další články