Sleduj nás

Talent Paddy Pimblett přestupuje z Cage Warriors do UFC

Talent Paddy Pimblett přestupuje z Cage Warriors do UFC
Cage Warriors opouští bývalý šampion pérové váhy Paddy Pimblett a jde zkusit štěstí do UFC. Obě organizace oznámily přesun talentovaného borce na začátku týdne.

Paddy disponuje bilancí šestnáct výher a tři porážky. Všestrannost šestadvacetiletého Brita dokazuje sedm ukončení submisí a pět knockoutem. Největší úspěch byl zatím pás šampiona pérové váhy, který získal v roce 2016 nad Johnny Fracheyem. Po jedné obhajobě přišla ztrátu titulu v roce 2017 v zápase Narimanim. The Baddy dokázal odpovědět třemi vítězstvími ze čtyř zápasů.

Paddy Pimblett podepsal smlouvu s UFC


Na ostrovech se velmi populární bojovník od začátku angažmá v Cage Warriors netajil touhou otestovat své schopnosti v UFC a nyní se mu tato šance konečně naskytne. Rodák z Liverpoolu se po ztrátě titulu přesunul z pérové váhy do lehké a je velmi pravděpodobné, že v této kategorii bude pokračovat i u nového zaměstnavatele.

Poslední nová akvizice v divizi do sedmdesáti kilogramů Michael Chandler zamíchala okamžitě titulové karty a je jasné, že bývalý šampion Cage Warriors přijde s podobnými ambicemi. Jak si Paddy povede a zda si fanoušci UFC najdou novou modlu, to napoví zápas.



Další články