Sleduj nás

Sandhagen má v UFC velkou budoucnost, věstí bývalý šampion bantamové váhy

Sandhagen má v UFC velkou budoucnost, věstí bývalý šampion bantamové váhy

Uznání, které má váhu. Přesně takového se dočkal perspektivní zápasník z bantamové váhy Cory Sandhagen.

Osmadvacetiletý borec se zapsal do myslí fanoušků tím, že na nedávném UFC turnaji stylovým naskočeným kolenem ukončil legendárního Fraknieho Edgara a svým způsobem mu tak předšlapal cestičku do důchodu.

Pro Sandhagena to byla čtrnáctá profesionální MMA výhra, kterou vylepšil svou bilanci v UFC na 7-1. A kdo ví, třeba se co nevidět zapojí i do bojů o titul. Takový TJ Dillashaw s tím počítá... A nejen to.


„Musím upřímně přiznat, že tenhle kluk je skutečně talentovaný. Měl jsem tu čest s ním trénovat a troufám si říct, že jednoho dne bude lepším, než jsem já,“ nebál se prohlásit Dillashaw.

„Tehdy jsem se ještě o sobě domníval, že budu nejlepším zápasníkem ze všech. Měl jsem tuhle šampionskou mentalitu, ale pak jsem si dal sparing se Sandhagenem a on mě vyklepal,“ přiznával.


Teď je jenom otázkou, zdali se Dillashaw při svém návratu se Sandhagenem přeci jen nepotká. Dle Ariela Helwaniho by se měl sice střetnout nejprve s Uriahem Faberem, ovšem náruč budoucnosti jistě bude otevřená mnohým zajímavým duelům.


Další články