Sleduj nás

Šampionovi Ngannouvoi se rýsuje nový zápas! A nejde o Jona Jonese

Šampionovi Ngannouvoi se rýsuje nový zápas! A nejde o Jona Jonese
UFC se rozhodlo v době Jonesovy absence nelenit a opět rozdalo karty, které ukázaly na nového soupeře šampiona Francise Ngannoua.

Ten získal svůj pás teprve nedávno, když na turnaji UFC 260 přemohl veterána Stipeho Miocice, jehož poslal do říše snů zkraje druhého kola.

Následně se hovořilo o tom, že bude Francisova první obhajoba probíhat proti Jonu Jonesovi, jenže ten místo toho, aby tuto nabídku přijal, začal trucovat, že chce lepší peníze. A protože je nedostal, nehodlá se na scénu (zatím) vracet.


Místo toho Dana White nelenil a štafetu předal dalšímu vyzyvateli v pořadí, jímž v tuto chvíli je „Black Beast“ Lewis, který už jednou Ngannoua porazil. Stalo se tak 7. července 2018, když Derrick urval výhru na body.

Se zprávou, že je titulový souboj v jednání, přišel jako první novinář Ariel Helwani. Ten dokonce prozradil, že organizace plánuje tuto bitvu zařadit na kartu turnaje UFC 263, které se má konat 12. června. Právě zde má vystoupit i šampion muší váhy Figueiredo, jenž bude svůj pás v odvetě obhajovat proti Morenovi.


Další články