Sleduj nás

Šampion Adesanya v průšvihu! Kvůli řečem o znásilnění s ním BMW ukončilo spolupráci

Šampion Adesanya v průšvihu! Kvůli řečem o znásilnění s ním BMW ukončilo spolupráci
Ne všechny online urážky lze brát jako formu vtipu či propagace zápasu. Poslední nemístný komentář přišel Adesanyu velmi draho.

Israel Adesanya je toho názoru, že ve střední váze neměl, nemá a nebude mít soupeře. Roberta Whittakera i Paula Costu už prakticky sepsul, že proti němu nemají šanci, a naposledy se vysmál i troufalému Kevinu Hollandovi.

Israel Adesanya přišel o sponzora BMW


„Chlape, tebe bych ku*va znásilnil,“ napsal šampion ve svém nyní už smazaném příspěvku na Instagramu, který směroval právě k Hollandovi. Žádných kladných reakcí se za něj však nedočkal, spíše naopak.

Vše dospělo až do toho budu, kdy Israela zkritizoval až sám novozélandský místopředseda vlády Grant Robertson. A aby toho nebylo málo, během pátku ještě automobilka BMW s šampionem ukončila spolupráci.


„Naše společnost neschvaluje chování, jakým se Adesanya prezentoval na sociálních sítích. Tímto rušíme veškerou spolupráci, kterou s uvedeným bojovníkem máme,“ znělo v prohlášení automobilky, jíž měl bojovník zastupovat na Novém Zélandu.

Protože si zápasníci podobné vzkazy mezi sebou posílají prakticky dnes a denně, nepočítá se s tím, že by se do případu vložilo i UFC. Ačkoliv je pravda, že trash-talk se na Instagramu tak často neobjevuje, jako tomu je například na Twitteru.


Další články