Sleduj nás

S Chimaevem mimo hru si Leon Edwards ukázal na nového soupeře. Chce pořádnou gangsterskou bitvu

S Chimaevem mimo hru si Leon Edwards ukázal na nového soupeře. Chce pořádnou gangsterskou bitvu

Leon Edwards se rozhodl nelenit a jakmile se dozvěděl, že jeho soupeř Khamzat Chimaev nebude v březnu připraven nastoupit do zápasu, ukázal si na tři nové alternativy. Jednu z nich však oslovil „osobně“.

„Právě jsem slyšel Natea Diaze, jak více než hodinu mluví o tom, jak chce duel ve velterové váze. No, nyní k tomu má příležitost. Nate, říkals, že chceš jenom vítěze. Já mám na kontě osm výher v řadě, tak jestli si stále o sobě myslíš, že jsi gangster, tak si pro mě pojď!“ vzkázal Edwards mladšímu z bratrů Diazů, jenž předevčírem podstoupil velký rozhovor pro stanici ESPN, kde mluvil o svém comebacku.

Dnes už pětatřicetiletý stocktonský rváč zmínil, že je připravený na návrat, nechce ho však podnikat v lehké váze a nechce se rvát s nikým, kdo za to nestojí. Tím opomíjel takové borce, jako je dokonce sám Conor McGregor, který ve svém posledním souboji s Dustinem Poirierem vypadal doslova „hrůzostrašně“.


Kdyby se o bitvě mezi Edwardsem a Diazem nezačalo jednat, což zatím nevypadá, tak zde máme ještě náhradní možnost. Tu představuje například Stephen Wonderboy Thompson, jenž se momentálně nachází bez soupeře. V žebříčku velterové váhy mu přitom patří páté místo. Leon je trojka.

Dle slov Edwardsova manažera by si jeho svěřenec ideálně přál bojovat buďto s Colbym Covingtonem, nebo s Jorgem Masvidalem. Původně měla tato dvojka bojovat proti sobě, ale doposud se tento duel nepodařilo upéct. 



Další články