Sleduj nás

Rakic posílá varovný vzkaz celé divizi polotěžké váhy. Znevažuje zkušenosti i Jiřího Procházky

Rakic posílá varovný vzkaz celé divizi polotěžké váhy. Znevažuje zkušenosti i Jiřího Procházky
Aleksandar Rakic má za to, že je nejlepším zápasníkem polotěžké váhy současnosti a hodně dlouho ho teď nikdo neporazí.

Abyste v dnešním bojovém světě budili pozornost, musíte nějak zaujmout. A kolikrát to nemusí být ani vaše výkony, tak jako vaše prořízlá pusa. Nutno dodat, že to tento devětadvacetiletý rakouský bojovník dělá dobře.

Rakic se během posledního rozhovoru pro MMA Junkie vyjádřil na téma šampionského pásu. Údajně se jedná o věc, která mu už brzy bude říkat pane. A co víc, jen tak se jí nevzdá.


„Už když jsem se naposledy bavil s Danou Whitem, řekl jsem mu, že jsem jeho novou tváří organizace. Já jsem tím, kdo bude dominovat divizi polotěžké váhy hooodně dlouhou dobu,“ je si jistý.

Údajně ho zde nemá kdo zastavit. A to včetně českého samuraje Jiřího Procházky. Thiago Santos byl pro mě hračka a stejně tak bych naložil i s kterýmkoliv jiným soupeřem z divize,“ nepochybuje.


„Teď si zasloužím bojovat o titul, protože jsem v UFC vesměs neporažen, takže je jen otázkou času, než ta příležitost ke mně dojde,“ doplnil Rakic, který tak trochu pozapomněl na svou bodovou prohru s Volkanem Oezdemirem. Pravděpodobně si ale osvojil návyky Seana O’Malleyho a stejně jako on ji nepočítá.


Další články