Sleduj nás

Prohra McGregora? Parádně jsem si ji užil! posmívá se Kevin Lee. A tohle je důvod

Prohra McGregora? Parádně jsem si ji užil! posmívá se Kevin Lee. A tohle je důvod

Kevin Lee je nadšený z toho, že i jindy úspěšný bojovník, jako je Conor McGregor, při svém dalším návratu do lehké váhy prohrál.

„The Motown Phenom“, jak zní přezdívka amerického bijce, sám neprožívá v poslední době zrovna šťastné období. Dříve to byl aspirant o titul, později však jeho výkony i výsledky upadly, a proto zůstává jen u prognóz, jak by se mohl jednoho dne vrátit zpátky.

Vzhledem k tomu, že nyní Conor McGregor prohrál, se Kevinu Lee vnukla myšlenka, že by se na vrchol mohl dostat právě přes irskou hvězdu. Jen tak si ho lidé opět začnou všímat.


„Prohru McGregora jsem si parádně užil. A určitě nejsem sám, užila si to i spousta lidí. Všichni platili za to, aby ho viděli prohrát, proto věřím, že si zaplatí, aby ho viděli prohrát znovu,“ ujal se slova osmadvacetiletý rodák z Detroitu.

Conor McGregor a Kevin Lee se nemají rádi


„Pro mě osobně je tohle dobrá zpráva. Po duelu s Conorem už nějakou dobu toužím, a to, že prohrál, znamená, že se s ním budu moct utkat mnohem dříve,“ odůvodňoval své stanovisko.

„Teď chci bojovat s Tonym Fergusonem a pak kdo ví. Chci odčinit své prohry. Jsem totiž mnohem lepší, než mohli lidé v poslední době vidět. Ještě jim všem ukážu,“ myslí si zápasník, který se naposledy objevil v kleci loni v květnu, když prohrál na guillotine choke proti Charlesovi Oliveirovi.


Další články