Sleduj nás

Připravte se, vrátí se motivovaný Conor! hlásí sám McGregor, který už jede dvoufázové tréninky

Připravte se, vrátí se motivovaný Conor! hlásí sám McGregor, který už jede dvoufázové tréninky
Conor McGregor navnadil své příznivce, že v trilogii s Dustinem Poirierem uvidí jeho staré já.

Ač se to zdá už jako ohraná písnička, protentokrát se irská MMA hvězda snaží všechny ujistit, že se všechny její myšlenky zaměřují na jeden jediný cíl, a tím je úspěšný návrat na scénu. Svou motivaci podpořila burcující vzpomínkou.

Conor McGregor dře dvakrát denně


„O svém UFC debutu jsem se dozvěděl devět týdnů před zápasem. V prvním týdnu jsem se vzpamatovával z party života a připravoval své tělo na trénink. V následujících osmi týdnech jsem makal na dvě směny,“ vzpomínal McGregor, jak se kdysi dostával na vrchol.

„Vzbudil jsem se, trénoval, vrátil se domů, najedl se, chvíli si odpočinul a pak znovu trénoval. Potom jsem šel spát a další den tohle celé znovu,“ prohlásil s myšlenkou, že totéž plánuje provést i teď.


„Dříve jsem neodpočíval, dokud si to mé tělo absolutně nevyžadovalo. To se mimo jiné týkalo i nedělí,“ zdůrazňoval, že jel sedm dní v týdnu nadoraz. „Tento přístup plánuji pro trilogii s Dustinem zopakovat,“ oznámil Conor na svých sociálních sítích.

Třetího veledůležitého zápasu mezi McGregorem a Poirierem se dočkáme na turnaji UFC 264, který se podle všeho uskuteční 10. července v lasvegaské T-Mobile Areně. Nebudou-li v té době ještě v Nevadě moct být na stadionech přítomni diváci, začne se uvažovat o jiné destinaci. Prozatím však vyhlídky pro návrat fanoušků do ochozů vypadají slibně.


Další články