Sleduj nás

Paulo Costa: Nerad se vymlouvám, ale kvůli zranění jsem měl zápas s Adesanyou odložit

Paulo Costa: Nerad se vymlouvám, ale kvůli zranění jsem měl zápas s Adesanyou odložit

Všichni od něj čekali kvalitní výkon, ale ten se neuskutečnil. Paulo Costa prohrál se současným šampionem Israelem Adesanyou poměrně jasně a nyní vysvětlil, proč tomu tak bylo.

Brazilský vyzyvatel už chvíli po zápase naznačoval, že se mu v posledních dnech přihodila spousta nepříjemných věcí, přičemž jedna z nich odkazuje na poraněnou nohu (koleno).

„Možná jsem si mohl vést lépe v duelu s Adesanyou, ale před naším zápasem se přihodila spousta věcí,“ upřesňoval Costa na svém YouTube kanálu.


„Nechci, aby to znělo jako výmluva, ale nemohl jsem spát. Měl jsem strašné potíže s nohou, vůbec jsem do toho utkání neměl vstupovat. Měl jsem to odložit aspoň o týden nebo o déle,“ přemítal.

Jak bylo k vidění v samotné bitvě, Costa tam stál na místě jako špalek a jen málokdy se pokusil o nějaký výpad. Za vším údajně stálo oné zmíněné zranění.


Nyní se muskulaturní Brazilec snaží svou chybu napravit tím, že si chce vyjednat s Adesanyou odvetu, ve které mu slibuje pekelná muka. K odvetnému souboji ovšem v blízké době asi jen tak nedojde už jen kvůli tomu, že nigerijský šampion plánuje přesun do polotěžké váhy.


Další články