Sleduj nás

Paulo Costa a jeho tým mě teď neustále terorizují, přiznává Dana White

Paulo Costa a jeho tým mě teď neustále terorizují, přiznává Dana White

Šéf UFC je mužem, o kterého má velký zájem Paulo Costa a jeho tým. Potřebují s ním totiž dořešit jednu neuzavřenou záležitost.

Costa, který si loni v září na konto připsal první porážku profesionální kariéry, se již od své osudné prohry nechal slyšet, že do zápasu vstupoval s jistým handicapem, kterým měla být jeho zraněná noha, a že si zaslouží s šampionem Israelem odvetu.

Aby se ovšem takto velkého souboje dočkal, bude si svou pozici na čele žebříčku muset opět vybojovat. A to třeba přes Roberta Whittakera, který měl ještě nedávno ze strany UFC slíbenou titulovou bitvu… Z tohoto slibu však nakonec sešlo.


„Mohu vám prozradit, že mě Costa a jeho tým teď neustále terorizují. Chtějí totiž, abych jim zařídil zápas s Robem Whittakerem,“ řekl Dana White v rozhovoru pro TheMacLife.

Jisté choutky k tomuto boji ovšem má i on sám. „Mně se ta myšlenka líbí. Rob vs. Paulo. Určitě je to dobrá bitva, ale stoprocentně do ní nevhodíme žádný titul,“ opakoval White svá nedávno vyřknutá slova, že i v případě Adesanyovy nepřítomnosti nehodlá ve střední váze jmenovat žádného dočasného šampiona.


Paulo Costa a jeho tým má problém s Danou Whitem v UFC

Paradoxem zůstává, že i nadále je White zklamán s výkonem, jaký Costa předvedl na UFC 253, kde ve druhém kole padl na TKO.

„Čekal jsem od něho mnohem více, on tam ale stál jako špalek. Nedokážu si ten výkon vysvětlil,“ připomínal šéf UFC bídu z hlavního zápasu, po kterém poražený Brazilec začal vyhrožovat, že příště Israelovi usekne hlavu. A teď se k tomu „příště“ hodlá probojovat.



Další články