Sleduj nás

Padne Holloway i potřetí za sebou? Kattar si pro bývalého šampiona chystá překvapení!

Padne Holloway i potřetí za sebou? Kattar si pro bývalého šampiona chystá překvapení!

Max Holloway má před sebou příležitost, jak se vrátit zpátky na vítěznou vlnu, snadné to však mít nebude.

Před bývalým šampionem pérové váhy totiž stojí ambiciózní zápasník Calvin Kattar, který se aktuálně nese na vlně dvou výher v řadě. A co víc, tento muž především cítí, že jej případná třetí výhra vystřelí k přímé žádosti o titul, po čemž nejvíce touží.

Ačkoliv papírové předpoklady favorizují havajského borce, Kattar se jimi řídit nehodlá. Ba naopak se jimi pokusí všemi silami probít.


Max Holloway se chce vrátit na vítěznou vlnu v UFC

„Domnívám se, že každý, kdo by se chtěl v současné chvíli ucházet o titul, musí nejprve porazit Maxe,“ řekl Kattar. „A pro mě je Max stále šampionem. Duel s ním je testem vašich nejvyšších zkušeností,“ chválil dovednosti svého nadcházejícího soupeře.


„Podstatou v tomto duelu je umět si hlídat distanc. Celé je to o Maxovi a já si ho neplánuji pustit k tělu. I když představuje něco, čemu jsem zatím ještě nečelil, rozhodně pro něho bude chyba, pokud mě podcení,“ tvrdí Kattar.

„Čeká nás pětikolová, taktická a velmi vypjatá bitva a já udělám vše pro to, abych já byl tím, komu na jejím konci zvednou ruku,“ dodával dobře naladěný dvaatřicetiletý bojovník s americkými kořeny.


Další články