Sleduj nás

Oliveira? To je pro mě procházka růžovou zahradou, mne si ruce Chandler

Oliveira? To je pro mě procházka růžovou zahradou, mne si ruce Chandler
Michael Chandler je nadšený z toho, že do svého druhého zápasu v UFC dostane lehčího soupeře, než dostal do toho prvního.

Bývalý šampion lehké váhy Bellatoru se při svém debutu v nové organizaci představil famózním výkonem, když rychle a bravurně knokautoval houževnatého Dana Hookera. Tato výhra mu dokonce zajistila okamžitou titulovou šanci.

V mistrovském duelu se Chandler tedy setká s Brazilcem Charlesem Oliveirou, což je muž, který se aktuálně nese na vlně osmi výher. Ani tato úspěšná série prý ale nezabrání tomu, co se chystá.

Michael Chandler vs. Charles Oliveira


„Co se mého názoru týče, pro mě je Dan Hooker těžší soupeř než Charles Oliveira. A tím nechci hned predikovat, že opět vyhraju na brzké KO. Jen se snažím poukázat, že Hooker je člověk, kterého je obecně těžší mentálně zlomit,“ poukazoval Chandler.


„Co si ovšem myslím, je to, že můj styl je jako dělaný pro boj s Oliveirou. Mám wrestling, mám grappling, mám i box, a když tohle vše spojím dohromady, tak se považuji za komplexnějšího bojovníka,“ predikoval svou výhru a spolu s ní i přenesení mistrovského opasku do jeho vlastnictví.

A kdo bude jeho prvním titulovým vyzyvatelem, až se stane šampionem? „Osobně si myslím, že to bude McGregor, který v trilogii porazí Dustina Poiriera. Podle mě udělá Conor do tohoto zápasu několik změn, které nebudou zase až tak velké, ale zato efektivní. A nakonec vyhraje na KO,“ tipuje.

Další články