Sleduj nás

Odveta s Adesanyou? Jsem bezmocný, přiznává Whittaker. Šampion ho nepovažuje za soupeře

Odveta s Adesanyou? Jsem bezmocný, přiznává Whittaker. Šampion ho nepovažuje za soupeře
Robert Whittaker se přes veškeré úsilí odvety s šampionem jen tak nedočká…

Vše je odvozeno od několika faktorů, přičemž ten největší jsou peníze. A i když je „Reaper“ skvělým bojovníkem, bohužel je často podceňovaný a také netáhne takovou pozornost publika, jakou táhne jeho nigerijský nástupce.

V současné chvíli to vypadá tak, že si Whittaker i přes náročnou a trnitou cestu za znovudobytím vrcholu nezíská šampionovu přízeň a nedostane příležitost bojovat o jeho pás. Adesanya totiž preferuje zápas úplně s někým jiným. Navíc nevylučuje ani opětovný přesun do polotěžké váhy.


Israel Adesanya zažil krvavou bitvu v UFC

Hlavní slovo má Israel Adesanya


„Přiznávám, jsem bezmocný,“ reagoval Rob na otázku, zdali se někdy dočká kýžené odvety s Adesanyou. „UFC a Izzy řídí tuhle hru. To oni jsou ty hlavní faktory, které rozhodují o tom, co bude,“ připouštěl, že frontu všech vyzyvatelů bude moct předskočit někdo úplně jiný.

A ten někdo jiný je čirou náhodou Darren Till. „To je také jediný soupeř, který nás v současné chvíli láká,“ zaznělo z Adesanyova týmu. „Israel už celou divizi střední váhy vymýtil a se vší úctou k Robovi, on pro nás není soupeř. Chceme zápas s jediným člověkem, kdo pro nás nějaký risk ještě představuje.“


Na Darrena Tilla se tedy může usmát štěstí. Ačkoliv jeho výsledky nejsou v poslední době zrovna přesvědčivé, postačí mu, když se v dubnu vypořádá s Marvinem Vettorim a titulová šance by měla být jeho.

Další články