Sleduj nás

Nate Diaz je zpátky! A UFC mu dalo nečekaně velkého soupeře

Nate Diaz je zpátky! A UFC mu dalo nečekaně velkého soupeře
UFC přepisuje historii. Nově se totiž bude hlavní netitulový předzápas večera konat na pět kol!

Nate Diaz se držel celé koronavirové období mimo hru. Od listopadové porážky s Jorgem Masvidalem z roku 2019 jsme se s ním v kleci neviděli, ovšem to se už letos v květnu změní, neboť se mu chystá parádní duel proti Leonu Edwardsovi.

Podle zpráv, které veřejnosti zpřístupnil novinář Ariel Helwani, se oba borci střetnou na turnaji UFC 262, kde se postarají o hlavní předzápas večera. A protože půjde o historický moment, vůbec poprvé nebude hlavní (netitulový) předzápas vypsán na tři kola, nýbrž rovnou na pět.


„Nenechte si mě ujít 15. května v Houstonu v Texasu!“ oznámil Diaz na svých sociálních sítích, kde prakticky potvrdil svůj comeback. Na stejné kartě mimochodem vystoupí také Michael Chandler s Charlesem Oliveirou, kteří se spolu utkají o uvolněný titul lehké váhy.

V každém případě se duel mezi Natem a Leonem uskuteční ve veltru, čili kategorii do 77 kilogramů. Pro Edwardse by to mohla být skvělá šance, jak se konečně vyhoupnout ke kýžené bitvě o pás. V opačném případě riskuje, že svou šanci předá někomu jinému.


diaz_edwards


Další články