Sleduj nás

Nate Diaz a boj o titul velterové váhy? Zase až tak nereálné to není...

Nate Diaz a boj o titul velterové váhy? Zase až tak nereálné to není...
Nate Diaz sice momentálně ani není umístěn v žebříčku, zato by se ale s trochou štěstí mohl co nevidět zapojit do titulových bojů.

Vše je dáno jak jeho povahou, která v MMA světě umí budit pozornost, tak i šancí, které se mu právě dostalo. Tento stocktonský rváč se totiž nyní utká s Leonem Edwardsem, současnou trojkou velterové váhy, a když ho porazí, tak se dostane do velmi dobré příležitosti pro boj o regulérní pás.

Ještě mnohem zajímavější by vše bylo, kdyby se během nadcházející mistrovské bitvy podařilo Jorgemu Masvidalovi porazit nynějšího šampiona Kamaru Usmana. V takovém případě bychom stáli před velkou „BMF“ odvetou.


„Pokud Nate teď přijde a porazí Leona Edwardse, stoprocentně pak bude bojovat o titul,“ myslí si uznávaný veterán a bývalý šampion střední váhy Michael Bisping.

„Pro Natea je to třešnička na dortu, je to risk, který je ochotný podstoupit. A že se do těchto typů bitev vrhá pořád, to je pro něj neskutečné plus. Myslím si, že to je dost podceňovaný fighter, který umí překvapit,“ uvedl Bisping na svém YouTube kanálu, kde vkládat do mladšího z bratrů Diazů velké naděje.


Další články