Sleduj nás

Miocic v reakci na prohru: Byl jsem v bezvědomí a moc si nepamatuju. Nedržel jsem se ale svého plánu

Miocic v reakci na prohru: Byl jsem v bezvědomí a moc si nepamatuju. Nedržel jsem se ale svého plánu
Stipe Miocic přiznává, že nepředvedl takový výkon, po jakém toužil. Snaží se to však brát se vztyčenou hlavou.

Nyní už bývalý šampion těžké váhy opět jednou poznal, jaké to je, když vás někdo pošle do říše snů. Obvykle to byl on sám, kdo to v nejvyšší hmotnostní kategorii kosil, kvůli čemuž si ve světě MMA vysloužil přezdívku „Nejobávanější muž planety“, ale nakonec žádný král nevládne věčně. Stipe podcenil přípravu svého soupeře a z kraje druhého kola inkasoval tvrdé KO.

„Jako první ze všeho mi dovolte vás ujistit, že jsem ok. Nejednalo se o můj nejlepší pád, ale byl jsem v ten moment v bezvědomí, takže si z toho nic nepamatuju,“ oznámil Stipe na svých sociálních sítích, kde připomínal i svůj pád na zadek, který mohl během boje vypadat trochu komicky. Jak už ale uvedl, nic z toho si nepamatuje.


„Všem fanouškům a zejména mé rodině se omlouvám, pokud jsem vás zklamal. Prohrávat nikoho nebaví, ale je také nutné si uvědomit, že i prohry jsou součástí života. Můžete se z toho ovšem poučit a pak se vrátit silnější,“ navnadil, že on sám zbraně ještě neskládá.

„Bohužel jsem se nedržel svého herního plánu. Začalo druhé kolo a já viděl, že Francis pálí spoustu energie, a tak jsem se horlivě a bez protekce pustil do ofenzivy. Nakonec jsem sám inkasoval úder, a když Francis viděl, že jsem omámený, tak udělal to, co by udělal každý fighter na jeho místě. Byla to má chyba, jsem za ni plně zodpovědný a postarám se o to, aby se to už nikdy nestalo,“ doplnil Miocic, který chce zmíněnou prohru opět použít jako motivaci na své další pouti.


Další články