Sleduj nás

Michael Chandler o tom, s jakým velkým soupeřem se nevyhnutelně utká

Michael Chandler o tom, s jakým velkým soupeřem se nevyhnutelně utká

Michael Chandler tuší, že pokud porazí Dana Hookera, bude před ním jenom jeden zápas, který bude dávat smysl.

Tehdejší šampion z řad konkurenčního Bellatoru se chystá na svůj debut v UFC. A protože s ním prý každý bojovat odmítl, tak nakonec štafetu přebral až Dan „The Hangman“ Hooker, který se chopil šance za pačesy a nyní si hodlá napravit reputaci, jíž si nepatrně pokazil proti Dustinovi Poirierovi.

Michael Chandler sice věstí, že jej nebude čekat žádná lehká zkouška, nicméně pokud jí projde, velmi nahlas tak o sobě dá vědět. Dokonce tak nahlas, že pak tu pro něj bude jenom jeden soupeř, jenž pro něho bude dávat smysl.


„Mám před sebou práci, kterou musím zvládnout. Musím předvést dominantní výkon, který když předvedu, tak věřím, že můj zápas s Conorem McGregorem bude nevyhnutelný,“ věří si Michael Chandler.

„Conor je šampionem našeho sportu. Je to největší současně žijící ikona. Naše cesty se zatím nestřetly, ale uvidíme se na tiskové konferenci. A potom se domnívám, že pokud si dobře odvedu svou práci proti Danu Hookerovi, pak se naše cesty střetnou i v kleci,“ přitvrzoval bývalý šampion lehké váhy Bellatoru.



Další články