Sleduj nás

Michael Chandler o tom, jakého zápasníka v lehké váze nejvíce uznává

Michael Chandler o tom, jakého zápasníka v lehké váze nejvíce uznává

Nikdo zatím neví, co vlastně v UFC předvede, ale už teď tam přichází s velkými očekáváními. Michael Chandler se na UFC 257 postaví proti Danu Hookerovi a ihned potom se bude snažit usilovat o pás šampiona.

A když už jsme u šampiona, jímž je zatím stále Khabib Nurmagomedov, tak je nutno dodat, že k němu Chandler chová respekt, jaký by nemohl chovat k jen tak někomu jinému. Ačkoliv jsou oba bijci ze stejné divize, tak úspěch, jakého Khabib dosáhl, si údajně zaslouží zvláštní vyznamenání.

„Pro mě osobně je Khabib hrdina i legenda v jednom. Po smrti svého otce dokázal odložit emoce bokem a v naprostém stylu přemohl nejvýše postaveného vyzyvatele v divizi. Navíc ho uškrtil do bezvědomí hned na začátku druhého kola,“ uváděl Chandler.


„Něco takového jsem snad ještě nikdy neviděl. I když jsem té noci nebojoval, byl to pro mě neuvěřitelný zážitek,“ popisoval své pocity z turnaje UFC 254, kde šampion Nurmagomedov po skalpu Justina Gaethjeho oznámil odchod do důchodu.

Michael Chandler přestoupil z Bellatoru do UFC


„Přeju Khabibovi, aby zůstal v důchodu. On je hvězda, on je ta superstar, která si už nemá co dokazovat. Samozřejmě, že kdyby byla šance, rád bych se s ním utkal osobně, ale k něčemu takovému už nedojde,“ přemítal nahlas v rozhovoru pro ESPN bývalý šampion Bellatoru MMA, který si svůj debut v UFC odbude 23. ledna na UFC 257.


Další články