Sleduj nás

Michael Chandler o tom, co bude největší fight jeho kariéry. A nejde o Charlese Oliveiru

Michael Chandler o tom, co bude největší fight jeho kariéry. A nejde o Charlese Oliveiru
Michaela Chandlera bude co nevidět čekat bitva o titul lehké váhy UFC. Svého příštího soupeře však ještě nepovažuje za reálnou hrozbu. Ta údajně přijde o něco později.

Protože Khabib Nurmagomedov pověsil rukavice na hřebík, rozběhla se divize bez něho. O nyní již uvolněný titul se utkají Michael Chandler s Charlesem Oliveirou, přičemž s trochou nadsázky se počítá s tím, že lepší z této dvojice svou první obhajobu provede s vítězem duelu McGregor vs. Poirier 3.

A právě až tady začne podle Michaela přihořívat. „Nesnažím se Charlese podcenit, ale podle mě to není tak komplexní bojovník, jako je třeba Dan Hooker, nebo dokonce Dustin Poirier či Conor McGregor. A právě s Conorem vyhlížím svou první obhajobu,“ oznámil bývalý šampion Bellatoru.


„Samozřejmě, nechci zatím předbíhat, ale podle mě se Conor ještě zvedne. Poučí se ze svých chyb a světu opět připomene, jakou umí být hrozbou. A pak na podzim si to spolu rozdáme o titul. Bude to největší zápas moderní éry a zároveň největší zkouška pro mě,“ oznámil sebevědomý Chandler v rozhovoru pro Helen Yee.

Historicky nejlepší zápasník lehké váhy je však podle něho někdo jiný. „Úplně nejlepší je Khabib, jenže ten už není aktivní. Možná se ale vrátí, až uvidí, jak tu celou divizi bez jeho přítomnosti zničím. Pak ucítí to nutkání se vrátit a sám mi bude chtít čelit,“ predikuje.


Další články