Sleduj nás

Lewis je jen uplakánek, co si furt stěžuje, kritizoval po výhře svého soka Dos Santos

Lewis je jen uplakánek, co si furt stěžuje, kritizoval po výhře svého soka Dos Santos

UFC Wichita je za námi a společně s ní se nám rozlouskla i otázka, kdo je blíž k titulové výzvě v těžké váze. Derrick Lewis byl knokautován svým brazilským protějškem už ve druhém kole, čímž udělal velký krok ve své kariéře zpátky. Jeho soupeř Junior Dost Santos ho navíc za předvedený výkon ani nepochválil, ba naopak ho ještě ponížil.

„Jen se na něj podívejte,“ povídal Dos Santos novinářům, „kdykoliv máte možnost vidět ho zápasit, pokaždé si na něco stěžuje.“


Během UFC 229 (6. října) šťouchnul Alexander Volkov Lewise do oka, kvůli čemuž byl sudí nucen několikrát přerušit hru. Totéž se dle Santose Stalo i v jeho zápase. „Zase tam škemral a zase si stěžoval na něco, co se nestalo.“

A svou nespokojenost jen stupňoval. „Pokaždé, když dostal ránu, tak si na něco stěžoval. ‚Au, moje oko, potřebuju čas se vzpamatovat‘… takhle hrozné to s ním bylo a on to moc dobře věděl, že mé dlaně nejsou otevřené, abych ho porýpal,“ vysvětloval Santos.


Nakonec mu ale nic z toho nepomohlo, Lewis prohrál na TKO. „Byla to skvělá zkušenost a pro mě osobně krok kupředu. Hlavní cíl je být aktivní. V květnu očekávám narození potomka, potom se v chci v létě vrátit zpátky do akce,“ uváděl.

A proti komu dalšímu se představí? „To mi je úplně jedno. Ať už proti mně postaví kohokoliv, přijmu to. Samozřejmě, že chci ve své kariéře něčeho dosáhnout, ale chápu taky, že je potřeba dodržovat žebříček. Určitě se mi ale nabízí hodně možností,“ uzavřel výherce UFC Fight Night 146.



Další články