Sleduj nás

Khabib o tom, který zápasník ho nejsilněji udeřil nebo kopl

Khabib o tom, který zápasník ho nejsilněji udeřil nebo kopl

Khabib Nurmagomedov během své poslední návštěvy Abú Dhabí odhalil, že ne všechny jeho zápasy byly zrovna růžové.

Když se jej portál TalkSport ptal na to, kdo jej kdy nejtvrději trefil, ruský Orel nemusel váhat ani vteřinu. „Upřímně mě během zápasu nejsilněji udeřil i kopnul Gaethje,“ prozradil šampion z divize lehké váhy, který svou poslední obhajobu podnikl na UFC 254.

Khabib tedy ve své výpovědi opomenul jedince, jako jsou Dustin Poirier, Conor McGregor, ale dokonce i Gleison Tibau. O posledním jmenovaným Eagle dokonce řekl, že zápas s ním považuje za svůj nejtěžší vůbec. Ačkoliv silové údery v něm neinkasoval jako v duelu proti Gaethjemu.


Co se nyní Khabiba týče, v Abú Dhabí se plánuje zdržet ještě pár dní. Hned ve středu zde bude bojovat jeho rovněž neporažený bratranec Umar Nurmagomedov, kterého čeká bitva se Sergeyem Morozovem. O Umarovi se tvrdí, že si přišel podrobit bantamovou váhu, nicméně v UFC ho teprve čeká jeho premiéra.

Khabib Nurmagomedov o tom, co ho v UFC nejvíce bolelo


Následně se Orel nechal slyšet, že bude sledovat i UFC 257, to už zřejmě z pohodlí domova. Zápasníkům však zanechal vzkaz, aby se ho pokusili něčím uchvátit či zaujmout. Když tak udělají, bude pro něho snazší se rozhodnout, aby se vrátil z důchodu. Dana White mu tedy zatím šampionský pás ponechává.


Další články