Sleduj nás

Kdo mě podle vás zastaví? Však se mě každý bojí! prohlašuje Chimaev a rýpe do zbabělých kolegů

Kdo mě podle vás zastaví? Však se mě každý bojí! prohlašuje Chimaev a rýpe do zbabělých kolegů

Termín k zápasu má sice potvrzený, jméno soupeře však nikoliv. Khamzat Chimaev tak nyní vyčkává, jaký „nebojsa“ se proti němu postaví.

Jak uvedl sám Dana White, tento ambiciózní švédský vlk se opravdu dočkal a ihned v listopadu bude bojovat v Las Vegas proti nějakému soupeři, který se nachází v nejlepší patnáctce žebříčku velterové či střední váhy (77/84 kg).

„Znám datum a organizace nyní pracuje na potvrzení soupeře. Bude se jednat o hlavní zápas večera, tedy na pět kol. Děkuji Danu Whiteovi za to, že dodržel své slovo,“ oznámil Chimaev na svých sociálních sítích.


Potíží pouze je, že vyjednat mu soupeře není tak snadné. „Já jsem připravený se utkat s kýmkoliv, kdykoliv i kdekoliv, ale všichni ostatní se mě bojí, tak kdo mě zastaví? Každý protivník, který teď nemá domluvený žádný zápas, mě odmítl,“ nebál se naprášit své kolegy.

Khamzat Chimaev se propracoval až do UFC


Působivé pro Khamzata je zejména to, že se smíšeným bojovým uměním nevěnuje nějak dlouho, prakticky pouhé dva roky a už teď bude součástí hlavního trháku večera největší MMA organizace planety.

Doposud se Chimaev neprodral ještě přes žádné velké jméno, zato základnu fanoušků má opravdu velikou. Jedním z jeho příznivců je například bývalý šampion dvou váhových divizí Daniel Cormier, který věstí, že si tento progresivní švédský bijec s ruskými kořeny zajistí v roce 2021 dva tituly. Jeden z velterové a druhý ze střední váhy.

Podobně vysoké ambice měl například i Sean O’Malley, který naopak působí ve váze bantamové. I on už se viděl na mistrovských příčkách, ale když dostal prvního soupeře z nejlepší patnáctky žebříčku, tak prohrál. Až následující zkouška nám tedy ukáže, jak to doopravdy s Chimaevem bude.



Další články