Sleduj nás

Jsi jen pouhý srab! opřel se Colby do Usmana, který by údajně v odvetě neměl žádnou šanci

Jsi jen pouhý srab! opřel se Colby do Usmana, který by údajně v odvetě neměl žádnou šanci
Colby Covington nesouhlasí s tím, že si musí svou titulovou šanci zasloužit, jak tvrdí šampion Usman...

Nigerijský vládce z řad velterové váhy se nechal slyšet, že si doposud jeho nejobtížnější soupeř Colby „Chaos“ Covington musí svou šanci zasloužit, pokud se chce dočkat titulové odvety. Zaúkoloval ho, aby nejprve vymýtil ostatní potenciální vyzyvatele v divizi a teprve potom, když bude jeho práce vidět, tak přistoupí na opakovaný zápas s ním.

Jak se asi dalo čekat, s Colbym tato podmínka dost zahýbala. Šampion si totiž pro svou příští obhajobu sám poručil Jorgeho Masvidala , namísto toho, aby kývnul na papírově mnohem těžší zkoušku.


Colby Covington a Kamaru Usman při souboji v UFC

Colby Covington chce odvetu


„Marty mluví jako skutečný srab, který úmyslně nechce čelit právoplatnému vyzyvateli číslo jedna,“ oznámil „Chaos“ na svých sociálních sítích, kde se cíleně snažil dostat šampionovi pod kůži.

„Žebříček mluví jasně a stejně jasně mluví i lidé (kteří si přejí vidět tuhle odvetu). Raději přiznej pravdu, Marty. Ty víš, že mě nemůžeš porazit, a proto si raději vybíráš hňupy, jako je pouliční Jidáš (Jorge Masvidal), kteří ti zaručí snadnou výplatu,“ konstatoval.


A tak se nám opět tábor fanoušků začaly členit na dvě skupiny. Jedni se zastávají Usmana, jenž má údajně právo vybírat si soupeře, a druzí naopak stojí za Colbym. Právě tato strana má velké podezření na to, že si Kamaru vybírá protivníky jen kvůli svému rekordu, ale opravdovým výzvám se vyhýbá...


Další články