Sleduj nás

Jorge Masvidal vrací úder troufalému Benu Askrenovi

Jorge Masvidal vrací úder troufalému Benu Askrenovi
Štěstí je tak trochu potřeba v každém sportu, ovšem dle Bena Askrena to je jediná věc, díky které se stal Jorge Masvidal slavný.

Když se spolu oba borci utkali, byla z toho na oko jednoznačná záležitost. Floridský rváč a nynější držitel pásu BMF svého soka ukončil během pěti sekund poté, co se mu povedlo trefit parádní koleno. Askren tak poznal svou první porážku kariéry a dodnes se to s ním nese.

Co je ovšem zajímavější, že po dvou letech nám tento oheň války mezi oběma bojovníky začíná hořet nanovo. Masvidal, který tuto novou roztržku svým způsobem začal, není spokojený s tím, že jej jeho protějšek považuje za „luckera“, který nedisponuje žádnými zkušenostmi.


„Aha, tak já jsem pouhý šťastlivec?“ ptá se Masvidal v reakci na Askrenovo popíchnutí. „Na ten duel jsem se tvrdě připravoval. A jak je známo, tak tvrdá dřina a poctivá příprava přináší výsledky.“

„Nezapomínej na to, co se stalo naposledy, když sis otvíral pusu,“ připomínal Benovi, jak s ním naložil. „Tvou prdel jsem poslal do důchodu během pěti sekund a teď mě čeká bitva o titul, takže si naser,“ napsal Jorge na svém Twitteru, čímž jasně dokazoval, že jeho výsledky přinesly ovoce toho největšího kalibru. Zato Askren se k boji o pás v UFC nedostal...

Další články