Sleduj nás

Jon Jones vysvětluje, proč si za zápas s Francisem Ngannouem zaslouží rekordní výplatu

Jon Jones vysvětluje, proč si za zápas s Francisem Ngannouem zaslouží rekordní výplatu
Padesát milionů dolarů za jeden fight v UFC nedostal ani Conor McGregor. Tak proč by si to měl zrovna Jon Jones zasloužit?

„Nejlepší zápasník planety“, jak se Jonovi často přezdívá, se jakožto neomylný a prakticky neporažený šampion polotěžké váhy chystá přestoupit o hmotnostní kategorii výše, kde by rád potvrdil svou celoživotní dominanci.

Během tohoto kroku se ovšem také počítá s tím, že bude muset čelit těžším soupeřům s podstatně tvrdší dělovkou. A jedním z nejobávanějších je v takovémto případě Francis Ngannou, současný postrach divize těžké váhy.

Jon Jones chce od UFC rekordní výplatu


„Jako fighter jsem už nakopal dost prdelí, že kdybych náhodou jednou prohrál, tak s tím budu v pohodě. V takovém případě si za to ale zasloužím dostat zaplaceno,“ přiznával Jones, jemuž UFC za duel s Ngannou nabízelo „pouhých“ 10 milionů dolarů. O 40 méně, než si sám žádá.


„V těžké váze je snadnější prohrát, a proto jsem přišel za Danou, aby to zohlednil při mé výplatě. Francis Ngannou je skutečně děsivé monstrum. Je zde opravdu vysoká šance, že by mi klidně mohl zlomit čelist,“ konstatoval.

„Nepochybuji o tom, že by tato bitva budila velký zájem. UFC se to vrátí na PPV,“ domnívá se Jones, který se dlouhou dobu s organizací nemohl najít společnou řeč. Dokonce i kvůli tomu požádal o rozvázání smlouvy.


Další články