Sleduj nás

Jon Jones: Věřím, že je zápas s Francisem nevyhnutelný. A až na to přijde, tak ho seknu!

Jon Jones: Věřím, že je zápas s Francisem nevyhnutelný. A až na to přijde, tak ho seknu!
Aktuálně trucující Jon Jones věří, že se Dana White jednoho dne pochlapí a nabídne mu sumu, která mu vykouzlí úsměv na tváří.

Dřívější legenda polotěžké váhy a dá se říct, že prakticky už nový přírůstek váhy těžké, aktuálně vyčkává, než mu UFC nabídne částku, která jej přiměje konečně kývnout na zápas s obávaným Francisem Ngannouem. I když se doposud nezdá, že by se ledy nějak pohnuly, sám americký bojovník věří, že se to co nevidět změní.

„Pevně věřím, že se ten zápas jednoho dne uskuteční!“ indikoval Jones, který sám jeví touhu vrátit se zpátky do klece. Pouze chce, aby jeho snaha byla nějak finančně oceněna. „Pro UFC potím krev už strašně moc let, nikdy jsem neprohrál, a pokud mám jít do boje s tím nejvíce nebezpečným chlápkem, co tu je, tak si za to zasloužím nějaké odškodnění,“ vysvětloval Bones, jenž si představuje částku pohybující se okolo padesáti milionů amerických dolarů.

Až bude tato suma zaplacena, s Predátorem si prý hravě poradí. „Mým cílem je nabrat takovou svalovou hmotu, abych byl stejně mohutný, jako je Francis,“ poukazoval, že momentálně jsou mezi oběma borci ještě jisté fyzické rozdíly. „Až budu vážit stejně, tak Francise přejedu. Samozřejmě hrozí, že mě trefí na bradu a dá mi KO jako každému jinému, ta šance je v bojových sportech vždycky, ale já osobně se opět budu spoléhat na své vysoké IQ a půjdu si pro výhru,“ přislíbil v rozhovoru na ESPN.

Další články