Sleduj nás

Jon Jones upřímně promluvil o vztahu s Danou Whitem. Z jeho slov až mrazí

Jon Jones upřímně promluvil o vztahu s Danou Whitem. Z jeho slov až mrazí
Pokud nefunguje vztah šéfa se zaměstnancem, jen málokdy dojdete k závěru, z něhož by obě strany mohly profitovat. V případě Jona Jonese s Danou Whitem je to však prý ještě mnohem horší.

Pravda umí být mnohdy krutá a v tomto případě se „nejlepší MMA zápasník současnosti“ snažil být nadmíru upřímný. Jeho komunikace s šéfem UFC údajně nikdy nebyla nějaká skvělá, až to prý začalo vypadat, jako by si snad jeho neomylných služeb ani za ta léta nikdo nevážil.

Jon Jones a Dana White mají konflikt


„Pevně cítím, že kdybych našel způsob, jak se vymanit ze svého kontraktu s UFC, byl bych přínosem pro jakoukoliv jinou organizaci,“ pronesl na úvod Jones během podcastu Steve O’s Wild Ride.

„Přál bych si, aby můj vztah s Danou nebyl takový, jaký je. Nechci nikoho doslova obviňovat, ale pravda je taková, že to je on, kdo se snaží vydělávat na mně. A já mám navíc pocit, že mě ani nemá rád. Skutečně cítím, že tam je nějaká osobní zášť vůči mně,“ přiznával upřímně.


Jones už rok trucuje kvůli tomu, že si jej UFC dostatečně neváží a za celou jeho celoživotní služby mu stále nezaručilo vyšší výplatu. Vše dospělo až do toho bodu, že se neomylný šampion polotěžké váhy vzdal svého titulu a v době své absence začal nabírat svalovou hmotu, aby se přesunul do těžké váhy, až ho jednou organizace osloví.

Jon Jones a Dana White se nemají rádi


Čas plynul a UFC Jona skutečně oslovilo s nabídkou na zápas s kamerunským Predátorem Francisem Ngannouem. Tato šance byla však ze strany amerického bojovníka zamítnuta. Údajně mu za to organizace nabízela „směšných“ deset milionů dolarů.

„Někteří zápasníci s Whitem jdou na drink, na večeři, pokecají spolu, to já s ním nikdy neměl. Tyto spory tu byly vždy, ale podle mě to došlo do bodu, kdy se to mezi námi stalo velmi osobní. Cítím se opravdu strašně, když vím, že mě tu samo UFC vlastně nechce,“ dodával znepokojený Jones.

Další články